Η Microsoft Azure ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Blockchain Token and Data Management Services

Η Microsoft Azure ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες διαχείρισης δεδομένων και διαχείριση δεδομένων στο μπλοκτσεην.

Σε επίσημη δημοσίευση που δημοσιεύθηκε στο επίσημο blog της Microsoft Azure στις 6 Δεκεμβρίου, ο γίγαντας της υπηρεσίας πληροφορικής ανακοίνωσε την ονομασία Azure Blockchain Tokens ( Μάρκες ) και blockchain data manager.

Νέα εργαλεία για χρήστες Azure blockchain

Η υπηρεσία Azure Blockchain Tokens στοχεύει στην απλούστευση του ορισμού, της δημιουργίας και της διαχείρισης συμβατών μαρκών που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας. Η εταιρεία παρέχει επίσης προ-κατασκευασμένα πρότυπα ( templates ) για κοινές χρήσεις και φιλοξενεί μια συλλογή απο πρότυπα που δημιουργούνται από συνεργάτες, τα οποία όμως αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον.

Η άλλη υπηρεσία που ανακοινώθηκε είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής δεδομένων, που είναι μια νέα υπηρεσία Azure Blockchain που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες της να καταγράφουν τα στοιχεία του blockchain ledger, να τα μετασχηματίζουν και να αποκρυπτογραφούν αν είναι κρυπτογραφημένα και να τα παραδώσουν σε πολλαπλές πηγές.

Νωρίτερα την εβδομάδα, η Microsoft Azure ανήγγειλε επίσης τις μάρκες “Azure Heroes” που αποσκοπούν στην ανταμοιβή της κοινότητας προγραμματιστών.

Μέχρι τώρα οι κύριες υπηρεσίες της Microsft Azure ήταν

Computer Services – (Virtual machines, web sites, cloud services, mobile services)

Network services – (Virtual network ως προέκταση του τοπικού data center, Traffic Manager)

Data services – (Data management, Business Analytics, HDInsight, Cache, Backup, Recovery Manager)

Application Services – (Media Services, Messaging, Notification Hubs, BizTalk Services, Active directory and ID management, Multifactor Authentication)

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Αλέξανδρος Γκούβερης

4,467 comments